Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Svemu ovome prethodila je ostavka Scotta Thompsona nakon što je otkriveno da posjeduje diplomu iz oblasti kompjuterskih nauka, što nije tačno.\" Zar nije logičnije napisati, Svemu ovome prethodila je ostavka Scotta Thompsona nakon što je otkriveno da ne posjeduje diplomu iz oblasti kompjuterskih nauka?
yaho bi je
prva recenica je bas smislena..
Rasuo bi je ko dijete smoki.
dzaba Him objaSNJAJES
rece cipiripi i ode kopat kanale
moje skromno misljenje me tjera na izjavu da ce yahoo vrlo brzo propasti...ne zato sto je on nesposobna, ali realno ona je zensko! njoj je mjesto u kuhinji i da odgaja djecu...ovako? jadan yahooo
Ako mislite da je slučajno na ovoj poziciji varate se. Ko ništa ne zna o židovima neka nauči ili barem progugla.I nemojte molim vas misliti da je ukazivanje na židovski lobi antisemitizam-Neeee.To je jednostavno ISTINA!
steta sto ne postoji opcija kojom bi se govornika moglo gadjati trulim paradajzom jer bi te ja sada gadjao
pocjepo bi je ko celofan od JADRO KEKSA :)
ku.rvo. prokleta srce si mi slomila dušu razlomila posve me izlomila!
Tragicno je nase drustvo. Izadje clanak o uspjesnoj zeni, strankinji, koja je toliko ulozila u sebe i dosla na ovakvu poziciju, a komentari u stilu kao da je snimila novi porno film. Come on, moramo biti malo sofisticiraniji, primitivizam, proste rijeci i sl treba za nesto drugo, i to eventualno, a za nauku, napredak nikako. Unaprijedimo se!!!!
e marisa majer je.bo.bi te ja frajer
e sad me zanima...zašto je pala sa konja na magarca???
@e Iako znaš da je skroz izguglana?
Nebi joj dinara uz\'o
kcerka michaela mayersa iz petka 13