Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeeeeee kad sam ja imo tranzistor. pa ga navece upalis slusas sta ima. nisam imo televizora a interneta da ne govorim.
Apple=religion
Smijesno ne moze ni prici i9. Intel i9 11 gen je preko 70% jaci od proslog m1. Sto znaci da je ovaj slabiji od i9, a nova generacija i9 dolazi ubrzo. Ono sto je smijesno da apple ovce ne vide da je i5 koji je midrange bio jaci za 50% od m1. O gpu ne treba ni da govorimo jer je to smece u poredjenju sa nvidiom.
Nemas ti jarane blage :)
Sta vas dvojica znate, covjek izjavi da je bolja integrisana graficka od dezintegrisane, kakav debil. Prvo integrisana zauzima ram dok dezintegrisana ne zauzima. Zato nvidia ima od 6gb u obicnim laptopima i 8gb u gejmerskim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za development i grafiku, uz full podrsku, iznad windowsa i pca
Čitam članak i osjecam se doslovno ko majmun
Sad ce ovi Androidasi i Windowsasi reci ma to je samo sminka i nista vise.
da smo ostali na nivou Komodore 64, svijet bi bio puno bolji
Koristim ga i realno, najbrutalnija je stvar na tržištu.
nije ba ima toshiba za 4 stoje vjeruuuuj mi
takodjer koristim macbook pro (2019) prezadovoljan.