Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeo čovjek pravdu u svoje ruke, kad već neće država da ga zaštiti od korporativno-korupcionaškog ćifutskog lobija zvanog Apple koji ostvaruje milijarde dolara profita uz utaju poreza u evropskim zemljama, dok im proizvode prave Kinezi, Vijetnamci i Indijci, radeći u nehumanim izrabljivačkim uslovima za 1 $ dnevno. Svaka mu dala, dude has some cojones. Justice is served. :)
lijepo receno.. i ne radi to samo apple.
A on je sve ovo uradio upravo zbog toga? Ne, nego samo zbog svog licnog interesa, jer mu nisu vracene pare, vjerovatno zato sto je na isti nacin razbio svoj uredjaj
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
na kraju ce to ipak biti na njegovu stetu, il ce platiti iz svog dzepa il ce morat odlezat. da sam na njegovom mjestu napravio bih online kampanju za podrsku pa da ga normalna raja podrzi sa donacijama, jer svi bismo mi voljeli ovo uraditi a niko jos nije imao tolika mu*a za to.
"Jabučari" na aparatima!
Busi hahaha...busi hahaha
To se obicno desi kad za bruku para covjeku das krs od mobitela.
Potpuno ispravno, ovako nesto bi trebalo napraviti u prodavnici univerzalno koja vuce svoje kupce za nos, kad se kod njih odnese mobitel na servis u garantnom roku samo ga vrate na fabricke postavke, problem s telefonom ostaje isti.
ja bi iskoristio tu priliku da maznem koji mobitel
Ultimate testing...
udario na religiju! najebo je ko zuti
Kod Samsunga smo imali explozivne Note 7, a kod IPhone 7 eksplozivne kupce ! Eh :( ovo ti se zove NEPOSREDNA demokratija, koja je odmah sljedeća stepenica slobode nakon REFERENDUMA !
@plaq eksplodirao je baki i novi iphone7 svi su.objavili....ali ne i ovaj portal....