Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iakl me Samsung odlicno slusa, ovo na papiru izgleda odlicno. Napokon oled display kod lg-a... definitivno bi se moglo preci na ovo kad mu padne cijena.
WD40 bolji 100 puta
Razlika izmedju Note-a i ovog je sto ce Note bez problema radit 10 godina, a ovaj ce odmah poslije garantnog roka pocet crkavat.
to uopste nije tacno, samsung je taj koji se prvi pocinje kvariti
Kupio S3 Galaxy. Nakon garantnog roka od 2 godine postao skoro neupotrebljiv iako sam ga cijelo vrijeme čuvao u case-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imam V20 i mobitel je prejak
I sigurno 50" ekran
Telefon koji obuhvata sve ono sto je zaista potrebno jednom hardcore useru. Da ne pricam sad o chipsetu, jer svaki flagship manje vise ima isti chipset. Kamera sa blendom 1,6 je odlicna stvar za nocne fotografije, wide angle kamera je najkorisnija stvar kod dual kamera set-upa. Quad DAC za sjajnu muziku, kao i vrhunski mikrofoni za snimanje zvuka, odlican dodatak je OLED display.
Kad poredis sa novim Noteom jedini nedostatak je Stylus, ali uzeci u obzir sve ono sto Note nema, a ovaj ima, uopste ne kontam zasto bi neko ko se razumije u telefone uzeo Note? Cijena Notea ce biti
cijena Notea ce biti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
audiofile? pa sto onda ne napisaste i videofile? svasta....
pedofile misle