Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce po cijeni biti kao i LG g2 koji je stariji telefon ali ipak bolji , jedino sto bi se ovaj tel mogao kupiti je to sto ima noviji dizajn , 1,5 GB rama je zaista dovoljno .
MAlo ne pratim sta je ba sad ovo. Moj LG G2 ima 16 Gb memorije i 2gb memorije, kameru prednja 2mp a zadnja 13mp. Rezoluciju 1080x1920 piksela i 5,2 screan. LG G3 je jos bolji ima 4k rezoluciju i (bar mislim) 16mpx kameru, 3 gb ram.... Zasto bi sada G4 bio veliki korak nazad sa ovakvim performansama?
samsung od S2 do S6 bukvalno isti mobitel,razlika procesor i velicina ekrana ram samo u s6 sto je 3 gb rama ostalo i ram cak isti,ja koristim lg g2 2 godine ne bih ga mjenjao za 10 samsunga a prije sam koristio 2x i 4x lg i mogu reci da sam bio zadovoljan tj nisam imao problema nikakvih
Niko se LG telefona nije nanosao. Ovi sto ga hvale, znaj da ga nikad nije imao.
Ja inam lg g2 skoro dvije godine i ne bih ga mjenjala, odlican je