Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih da pametujem, imam LG-ov LCD monitor i koristim ga malo jače od 3 godine. Nikada nisam imao problema. Sto se tice kvaliteta slike kvalitet je gotovo isti i u poredjenju sam novim LCD monitorm Samsung kojeg koristim na poslu iste veličine. Prema tome, nije toliko crno koliko se priča za LG. Bar što se monitora tiče.
LG kao i do sada iam dobre recenzije ali su im proizvodi 0 bodova. Imao sam LG monitor i TV i rekao sa da je to zadnješto sam kupio od LG. prijatelj je kupio Samsung monitor. slika je neuporedivio bolja.
Svaka cast LG-u na mnogobrojnim inovacijama