Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, kakav ce tek ovaj biti. Imam G4, sila telefon, koristio sam G5, extra, mislim da ce ovaj biti daleko najbolji.
Azija zakon , bilo da su kineski ili korejski proizvodi :D
g2 još uvijek i ne planiram ga mijenjati
Imam G4 evo vec 10 mjeseci, nikad zabagovao nije. SD card slot, promjenljiva baterija, super specifikacije, i prekrasan vala ekran. Malo je reci prezadovoljan.
uz ovaj lg nabavis dobar power bank i imas dobar telefon . sto se tice slika najbolji je.
sa G3 sam sasvim zadovoljan
ista stvar, 32GB verzija, postidio bi mobitele od milju i vise maraka
ja sam bio zadovoljan dok mi se ovo nije pocelo desavat https://www.youtube.com/watch?v=JYbYg4cfqYE zna li neko sta je problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Um, ja kako sam skontao G5 im je bio flop godine...zato se vraćaju na "staro", koji je meni 100x bolji
nije g5 kao g5 bio flop, bas suprotno. Nego su modularni telefoni bili flop, tj koncept, tj nema smisla, ono.. ne fali im nista, da se kvare, da su spori i tako to, nego nemaju svrhu neku.