Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je fake!!!
ma mars !
CGI, fake do bola.
Imam ja u bašći naku letjelicu. Pala prošli mjesec - liči na tanjir a roka naku svjetlost - sve u prah pretvori. Još kad bi imo neki mehaničar da mi ovo popravi pa da može letjeti. Moram počet polje zaprašivat a avion mi skup.
vec su prije uzeli ovi za GHOS RECON FUTURE SOLIDER
so fake!!
nisam znao da runde od 5.56 mm eksplodiraju k\'o RPG raketa.... kakav moronluk.
100 metaka u minuti ???
ja bih ko prije sablja koplje na bojno polje i opleti ebo ovo...
ovako orlovi sa romanije nadgledaju vilajet u kotlini i drze mevlide na nisanu hehehehehe
GET A LIFE MORONS !!!
Glupi ruski bandit
pa i ako ne postoji nije ga teško napraviti haj ne ser. ideja je dobra
ORUZIJE NE POSTOJI (PROTTIP SAMO) , OVAJ CLIP JE URADJEN CISTO ZA NAMJENU REKLAMIRANJA NOVOG CALL OF DUTY NASLOVA. STO SE TICE ORUZIJA U KLIPU , TO JE CISTI CGI , ILI NAPREDNA ANIMACIJA KOJU KORISTE U HOLLYWOODSKIM FILMOVIMA . STRASNO JE DA DOTICNI KOJI JE OVO PISAO NIJE UPUCEN A NOVINAR JE
extra stvar, ej srbende ima da vas rokamo na daljinski:))))
ovaj video je fake, bilo je na nekoj stranici o tome, a za ostale nezz
ovo se moze kamenom oborit