Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Motorola V3 najljepsi mobitel.
'nako vala...
@boshniak jos ga imam, al baterija crkla...sivi...avion bio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekad su bili sponzor lige prvaka. Preklopni telefoni su bili i ostali najljepsi i najelegantniji telefoni ikad. Sjecam se usminkanih cura sa nadogradjenim noktima kako su se mucile otvoriti svoj cool motorola preklopni telefon. heheh. A nama muskima bila furka izvaditi mob iz dzepa i trzajem ruke otvoriti ga. Sad svi telefoni isti, posebno kad se stavi zastitna maska. Jednolicno sve. Drago mi je da se vracaju stari brendovi, valjda donesu i neku inovaciju.
Plava Motorola i najskuplja nova kola. Gucci i Armani, puni ih ormari Ne zelim ja takvu da povedem na kafu jednu finu hocu i danju i nocu...