Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Is this an out of season april fool´s joke? :)))))
Mobiteli na punjačima..
"Konačno" dobijamo proizvod koji niko nije želio ni tražio. Jedina varijanta u kojoj bi riječ "konačno" mogla da se upotrijebi u naslovu bi bila "Blizzard konačno pobudalio".
Reskin već postojeće igre, tj. kineske igre koja je kopirala Diablo igru... Kakav crni hit Klixe... Kad je lik pitao developere je li planiraju napraviti PC igru, rekli su da ne planiraju i neko od njih je rekao "Zar nemate telefone?". Trailer ove igrice ima preko 300k dislike.
Boring ...
FUUUUUUUUUUUUUU BLIZZ
PC igre za mobitel: Grand theft auto serijal (GTA 3, San Andreas, Vice City...), Max Payne, Grim Fandango, Limbo.. Molim nastavite niz. :)
Konacno? Koda ga je neko trazio ili cekao.
Buuuuuuuuuuuuuu