Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je strah od inteligencije.
bilo koje vrste
vještačka inteligencija vs. prirodna glupost
Ne slazem se s naslovom ... Ako netko odluci Ai upotrijebiti u neke masovne svrhe u krivom smjeru .... posljedice mogu biti katastrofalne ... Ai je dobra tehnologija ... ali ako nije pod kontrolom ... moze biti svasta.
"Simposion" majko mila. Klix pod hitno zamijenit ovakve novinare sa bilo kakvim drugim oblikom inteligentnog bića. Ako već pišete na stranom jeziku onda napišite symposion, a trebate pisati domaćim jezikom, simpozijum.
ne znas sta je AI a pricas u AI, sacekaj trenutak kada ce se cip Application Specific Integrated Circuits(ASIC) koji je od 1k-1M puta brzi od x86 i ARM cpu. Onda pricaj.
Uporno pokušavam da povučem neke paralele Izmedju teologije i nuklearne fizike, al ne ide mi nikako U svakom slučaju kapa dole, berkely je berkeley
Šta si ti na Berkliju radio... ti se ''nadaš'', čemu se nadaš?
Kad roboti pocnu da qaraju ode sve u pm
To ono kad se plavusa ofarba u crno?😯
ehehehe... dosao Lazar u BIH - Trebinje da prica o umjetnoj inteligenciji ..... moj lazare ....