Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IPhone 12 pro je telefon koi trenutno nema konurenciju ni sad ni ubuduce
Pa jučer 12 izašle. Ovi debili bi bili jedino zadovoljni kada bi ovce svaki dan novi model kupovale.
nice design
Kad je LG imao ultraširoke kamere.Šta god Apple "osmisli" i lansira na tržište odmah njihovi fanovi smatraju da je to kod njih najbolje urađeno.
Kad je LG imao ultraširoke kamere.Šta god Apple "osmisli" i lansira na tržište odmah njihovi fanovi smatraju da je to kod njih najbolje urađeno.
Šta li će iz pakovanja sad izbacit? Izbacili slušalice, punjač pa je na redu sad baterija vjerovatno
Kamere na telefonima su za skorojevice i neznalice, najgori su oni kojima je kamera na telefonu najbitnija stvar. Samo zatuc k'o stoku.
Realno, nikad kamera u ni u jednom telefonu ne može zamjeniti ni običnog "digitalnog idiota" a kamo li DSLR kameru. Utrka kimpanijama mobilnih tel ostaje da se priblize kvalitetu fotke gorenavedenog jer kao telefon gotovo da i nema prostora za nesto revolucionarno.
@zblonzer jesi gledao one youtube klipove gdje profesionalne fotografe pitaju jel fotka uslikana aparatom ili mobitelom? Pola ih fula i govori pogresno, znaci dostigla je kamera nivo, sad sto je u post-processingu bolja mogucnost manipulacije, to je drugi par cipela,.
Motorola Edge je jači od svih njih. Ima oled Display na 90 Hz... 4500 Akkumulator... Šta ima taj šugavi iPhone? Jedino što ima jači Motorola razr 5 g
@fbUser1590942149 1500 eura Motorola rzrz...
@fbUser1590942149 https://www.google.com/amp/s/www.digitaltrends.com/mobile/motorola-edge-vs-iphone-11/%3famp
iPhone najjaci telefon uvjerljivo
Kupis mobitel sa indukcijom ako izgladnis dok surfas po fejsu i ig-ju ...sta se sve nece sjetit
Ista stvar, drugo pakovanje. X je i vise nego dovoljan u 2020. Jos ni ne stavljaju punjac u kutiju...
Samsung je najavio isto. Oni kad krenu, samim tim ce i svi ostali. X jeste dovoljan za prosjecne potrebe, ali se cesto uhvatim da moram po dva puta bateriju puniti (doduse 78% je zdravlje baterije, telefon je ipak 3 godine star)
promijeni bateriju samo i tjt
imagine using Android in 2020...
Nigdje veze. Ja koristim iOS i Android ima puno svojih prednosti u odnosu na iOS.