Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo moje vijesti su prave 😂😂😂😂 cenzura se uvodi tako da citas sto ti gazda servira.
Cim on kao probleme navodi "govor mrznje i lazne vijesti" a ne cinjenicu da niko vise nema privatnosti i da su globalne firme uzele sve nase podatke, da znaju sve o nama i citaju sve nase privatne poruke - odmah znas kolko je dobar ovaj ciko.
@charvel. Da si pročitao članak do kraja naišao bi i na ovaj dio: "Ugovor koji je kreirao Berners-Lee poziva kompanije da poštuju privatnost podataka svojih korisnika"
@apo Dovoljno je bilo procitat prvu recenicu "Naime, fondacija World Wide Web, osigurala je podršku tehnološkim divovima Facebooku, Googleu i Microsoftu za šemu nazvanu "ugovor za web" ". Ako ozbiljno smatras da ce facebook, google i microsoft brinut za tvoju privatnost... nemam ti sta onda rec.
May the Force be with U
Ti si nas sve nenamjerno poremetio, vrati nas na fabričke molim te.