Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kucao "aezakmi" na vrijeme ovo se nista ne bi dogodilo
E to su bili dani kad se po igraonama tuklo San Andresa, nisi mogao slobodna mjesta naci.
Zbog ovakvih ne možeš više ništa normalno online odigrati , lupi ga milion dolara ne bil se malo opametili
Zna li neko od gamera da li je ovo prva kazna izrecena za cheating u gamingu?
Navarone, iamplaya ;)
fortnite babo,evo i ovaj apex sada zvuci zanimljivo,vidit cemo..pubg sranje za ps4,20 -30 fps je katastrofa,jbg lose optimizovali,vidit cemo na novoj plejci kad izadje kakav ce biti
konzole, fuj
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
ko me dislajko spavo mu sa snajkom :D
ludilo
Klixe, nevezano za ovaj clanak, mislim da je krajnje vrijeme kad vec pisete od igricama da isto tako napisete clanak o Battle Royale igrici Apex Legends koja je u 3 dana nakon izlaska dobila 10 miliona igraca dok su Fortnite-u trebale 2 sedmice za takvo nesto, a da ne pricamo koliko je gledanija od fortnite-a, makar za sad.
nek ti stara piše članak o tome debilu jedan
@big_daddyy vidim tvoja te odgojila ko seljaka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aezakmi