Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ste me nasikirali necu moc spavat citavu noc, pa zar je to moguce ljudi moji, Znači Bože
Kako nam ne pisete malo o drzacu kartica i salvetica ?
hahah pa bolje imati i drzac kartica kao gratis dodatak uz uredjaj nego konstantno neke softverske probleme. android kralj, sah, institucija :D
Lakse je se strpit 2 dana da poprave bug , nego se pomirit sa cinjenicom da moras silovat restart i vracanje na tvornicke postavke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi ko DOHC, ne gasim ga nikada, upaljen telefon zadnjih godinu ipo, 55giga podataka i slika na njemu a ne radi ni 1% sporije. Iphone nije telefon, on je institucija. P.s. Komentari su otkljucani iskljucivo za samsung korisnike, hvala na razumjevanju.
Prči te li vi išta, il samo svršavate na pametne telefone?
Kad das gutu para za sranje na kojem ne radi nista, sta ces drugo radit nego falit...da niko nebi skonto koliko si glup. Ha ja
stara sala u vezi i phone iz usta korisnika amera:smart phone koji moze sve osim da uradi telefonski poziv.
apple ovce torovi ovaca
kad prestaju svi ovi sunovrati crvljive, truhle jabuke ?!
Nije truhle nego trule a svi bi vi voljeli da imate iphone kako da ga kupite kad imate samo po 3 marke u đepu
Strašno, njihov život više nema smisla...
Bolje imati nokiu 3310 nego ovaj iphone najvece smece na trzistu
Kupiš nokia-u 301 ili 515 i šta će ti više što se telefona tiče ? Ako hoćeš da igraš igrica kupi sebi konzolu i igraj...ako hoćeš da surfaš internet kupi kompjuter ,laptop... Smisao ovdašnjih telefona je izgubila prvobitnu namjenu .Kao što onaj jedan reče ''danas je pametniji telefon nego korisnik''.Ima istine.