Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah, kako ce biti prije pet dana kad je novogodisnji vikend bio jucer i dan prije, lol
ne upali se alarm odmah nova svjetska kriza i tražiće se opravdanja da su za to krivi teroristi. :)
Hajte sad pljujte malo po telefonu...
hahah a ja kontam da je do mene bilo, jutros npr opet se nije ukljucio, ajd mislim da je iphone nepogresiv XD
Ovo jeste super vijest, zato sto se meni licno desilo da sam prespavala i zakasnila, a tek sam sada skontala sto!
UZMI NOKIU 3310 PA DA VIDIS KAKO ZVONI
Vikend i jest da se prespava.
Jooj jes mi dragooo ! Trebate \"naviti\" iPade za svaki slučaj... :))))
SJEĆAM SE VREMENA KAD SU POSTOJALI RUNČNI SATOVI. BILI SU ANALOGNI SA KAZALJKOM I DIGITALNI SA ALARMOM. BILI SU ONI STARI DIGITALNI SATOVI SA RADIO PRIJEMNIKOM, A SJEĆAM SE DA SU POSTOJALI I SOBNI SATOVI. NEKI SU SE KAČILI NA ZID A NEKI POSTAVLJALI U REGALE, KOMODE, STOLOVE ITD. SJEĆAM SE DA JE SVE TO ZAVISILO DA LI SMO NAVILI DOTIČNI SAT ILI DA LI IMA BATERIJA. SAD PLAĆAMO PREKO 1000KM ZA NEKI TELEFON KOJEM ČAK NI SAT NE RADI KAKO TREBA. LIJEPA STARA VREMENA......
Stvarno nije zvonilo jutros .je... kaze Apple da ce se od danas to samo popraviti. A svim ovim pa vi jadnici niste ni videli iPhone a kamoli ga koristili jer to je daleko najbolji telefon uopste. Zasto su svi proizvađaci presli na touch screen posle iphone zasto svi javno kazu da probaju da naprave iPhone killer zasto svi priznaju da nema boljeg operacijskog sistema trenutno od iOS android se mu priblizava ali jos dugo nece biti to sto je iOS. NAJBOLJI I NAJINOVATIVNIJI TELEFON UOPSTE I DA NAJSKUPLJI A VI CRKNITE OD MUKE I TESITE SE NEKIM TAMO htc i samsungima! iPHONE 4 RULES!
Nije samo preko vikenda da se nije palio, nije se palio ni jutros pa umalo da zakasnim na nesto jako bitno
... OD 145,00 KM BEZ GREŠKE ZVONILA U SUBOTU,ČAK SAM JE \"TREHNO\" OD POD NAKON GAŠENJA (SLOBODNA SUBOTA NAKON ??? SEDMICA) I OPET RADI \"KO SAT ŠVICARSKI\"
Ne bi iphone da mi ga ko djaba da, imao sam 3gs a sad htc desire-napokon imam telefon nakon tog smeca od softvera....
iPhone je porez na glupost
Vijest koja se na internetu plasira 2-3 dana nakon njenog prvog objavljivanja je stara vijest.
Pa konju j.e.b.o. ti IPhone m.a.t.e.r. ima i satova sa alarmom koji rade,a ne to inovtivno smece,to je to kad hoces da se kofrcis!