Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja smjelost da izjave ovu nebulozu. Prijavis se na PRAKSU i ne prime te vec prime nekog tamo imbecila. Ljudi koji magistriraju IT ne mogu da se zaposle ni poslije 30 razgovora za posao u firmama clanicama Bit Alijanse. O kakvim hiljadama programera govorimo ovdje?!
Kako njemacka nema taj problem.
софтверска индустрија је грана привреде у развијеним друштвима. стастоји се од уношенја бројева и слова у одређеном редоследу. тако се ствара нова вредност и долази до зараде.
Bas sam malo i proguglao navedenih 27 Firmi u toj aliajnsi, od tih Firmi cak 14 nema nijedan Oglas za posao na svojoj stranici, eto kolki je manjak IT Strucnjaka kada 52% tih Firmi ocito nemora di da se potrudi postavit je*eni oglas na svojoj stranici!!! A ostale imaju izmedju 2 i 6 Oglasa, a cujem svaki put da im falli 6000 strucnjaka, e vala kako ce se ti 6000 rasodjelit na 60 Oglasa za posao bas me zivo zanima!
Pa fino.60 ih se zaposli i nevidi platu 3 mjeseca i napusti i tako do 6000.
Ma stampa i mediji sluzi da se nasmijes, ako hoces nesto ozbiljno onda gledaj neke humoristicne emisije....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-- softverska industrija BIH traži 6000 radnika Paaaaaa, ovi nadlagaše Fadila , PEnisa I BAkira zajedno !
muslimani zabranite doazak erdoganu,to vam je neprijatelj haha
Polako, polako ne moze sve preko noci. Uveli smo online kupovinu avio karata sacekaj malo nekih desetak godina pa cemo i o tome razmisliti