{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Konferencija o informacijskoj sigurnosti u Sarajevu

S
25.10.2011. u 08:18
0
0
Konferencija o informacijskoj sigurnosti u Sarajevu
0
Svaki dan smo svjedoci toga da informacijski sistemi postaju sve izloženiji različitim cyber prijetnjama i napadima s interneta. Primjeri napada na kompanije kao što su Sony, RSA Security i slično jasno pokazuju da brojne kompanije, čak i one najveće, nisu pripremljene da pravovremeno i učinkovito odgovore na ovu vrstu napada, te spriječe štetu koju oni mogu prouzrokovati.
Upravo ovo bit će glavna tema prve INSEC 2011 konferencije, koja se održava 3. novembra 2011. godine u hotelu Bristol u Sarajevu pod pokroviteljstvom kompanija NESECO i INFIGO IS.

Konferencija je u potpunosti posvećena informacijskoj sigurnosti i podizanju nivoa zaštite informacijskih sistema, a namijenjena je finansijskom, bankarskom i državnim sektorima, te telekomima i ostalim srodnim kompanijama.

Stručnjaci iz NESECO-a i INFOGO IS-a, prezentirat će proizvode s područja informacijske sigurnosti, kao što su Splunk, Verdasys, Sourcefire, Rapid7. Uz prezentaciju proizvoda, održat će se predavanja o aktuelnim prijetnjama i izazovima s kojima se današnje kompanije susreću. Osim naših stručnjaka na konferenciji će učestvovati i predstavnik kompanije Verdasys, gospodin Alexander Sturing.

Svi zainteresirani mogu se registrirati na web stranici www.neseco.ba gdje je moguće dobiti i više informacija o programu konferencije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: