Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah Pes bolji od Fife....koji papani jbt.....isto kao da kazes golf 2 bolji od Aston martina
Golf 2 je božanstvo.
Pes je uvijek bio arcada za Fifu,,,,i ostace tako...
FIFA i PES se NE MOGU POREDITI. PES je kao da igras arkade sredinom 80tih. FIFA je king fuce vazda bila i ostala (igram je '97!)
Fifa je napravljena za djecu koja igricu cijene prema omotu a pes za prave igrace....
igram Pes od 1997-me,al mislim da su definitivno skrenuli s puta sa zadnja dva izdanja,pogotovo sto se tice ONLINE igranja,bug-ova i nerealnih situacija... Konami jednostavno nema pravi odgovor na probleme i nedovoljno se trudi popraviti sve to,a pogotovo su losi u borbi protiv cheatera!!!
Kad ćemo mi dočekati da na nekoj od sportskih simulacija nije bitno (Fifa ili PES) bude licensirana Bosna i Hercegovina . Na PESu mislim da ima BiH , bez license . A na FIFI nema niti jedna država sa prostora Bivše jugoslavije . Osim onih Slovenaca ...
skine se patch i dobijes sve. nije to problem do nase repke vec je problem sa licencama i otkupom istih. fifa ima sve klubove licencirane zato sto posjeduju te licence, a konami se snalazi ali sa pathom sve probleme rijesis. ima cak ex yugoslavia patc pa se dobiju svi klubovi sa bivse juge to fifa nema.
bio sam PESovac kad je Valderama bio top igrac, ali ove novije FIFE su nekoliko klasa bolje od PESa, i ko god kaze da nije tako - LAZE. Trenutno igram FIFA13 i sigurno je najbolja nogotometna igrica ikad napravljena!
Razlog tome je to sto su ukrali sve moguce od pes-a i jos ga unaprijedili.EA je mnogo veca i mnogo bogatija kompanija tako da to ne cudi.PES pokusava da uradi nesto novo,nesto sto ce da ih razlikuje od fife,zato ce mi uvijek biti drazi.Mozda je sad fifa bolja al pes je pes.Napreduju oni al sporo.Cito sam negdje da je fifa maznula prije par godina najbolje programe konamiju.I to je supacki al eto...biznis je biznis.
Istina Pablo, istina. Ja ne znam ko jos moze furati PES, igram oboje od sredine 90 ih i, nekad je PES bio prava simulacija u odnosu na FIFU, danas je obratno.
VAzda ovi pesovci kukaju. A svake godine prodaja fife sve veca od pes-a. A po kvalitetu je fifa davno prerasla pes. jos davne 2009.
Zar nece biti Pesa 2014 za PS2??