Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena mu bila 666 dolara! Nije cudno?
Steve nije nista izumio.. on je bio samo dobar sef..
Koji ste vi papci svi... Komentari su vam dokaz koliko ste zapravo glupi i nezahvalni za sve tehnološke mogućnosti koji su vam pružili ljudi poput Stevea Jobsa... Seljačine !
sto ja nisam onu svoju krntiju ostavio od prije 20 godina... mozda bi i ja sad koju paru uzeo :O
@ Mason - da prečudno, recimo 2 ortodoxna balava hipija u ćaćinoj garaži sastave računar za 666 dolara ... mora da su masonska posla. Koji lame i vi više i masoni i plitke priče u pm
na ovom štanca gta 5 ko lud
da ga nije prodo Forrest Gump
@ pametan to je samo nickname pametnjakoviću :) da sam napisao \"glup\", ti bi rekao \"svaka čast, upravu si\" igra riječi :)
pametan si u.p.m
...a kome da ja prodam svoj Comodore, moze i zamjena za najnoviji laptop... :(
Prodat !!? maamu vam nepismenu
ebiga onda zasto ova slika...prvo u naslovu ste ga nazvali kompjuter da bi na kraju ispalo da je prodata samo matična ploča... dali vi znate uopste kako izgleda matična ploča? i koja je razlika od kompletnog kompjutera? ne ne nije matična ploča ... daska wc šolje gdje vam mama sjedi nije to ...
da su nam kompjuteri išta dobro donijeli, ja ne bi pis\'o ovaj komentar ne bi bilo depresije i mrzovolje na sve strane ne bi bilo kriminala i bezparice, sirotinje, itd ko je donio/napravio kompjutere uopšte? niko ne shvaća.... da smo iz šume došli, i u šumu se vraćamo! ista stvar i sa zemljom!
...u modernih se apple kompjutora razlikuje samo kutija - unutrima je odvazda vazda isto smetlje...
sranje... k\'o i ovaj portal koji će bit prodat za 03,74500 KM