Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masoni. Illuminati. Babylon.
Tesko se danasnjim curama kad stave kilu pudera nece ih moci ni identificirati.
otisci i onda cipove u ruci.. kad jedan dan vise nemognes uc u firmu.. znaj da si osto bez posla..
Dokazano je eksperimentima od Defanzivne Dijetetske Lige da je samo žito puno sigurnije jesti nego žito sa mesom - kombinacija ovo dvoje za isti obrok je glavni uzrok problema. Znamo da ako se jede previše samog hljeba dolazi do raspada zdravlja. Ali kombinacija hljeba i mesa uzrokuje još više problema. Takvom hranom kad su hranjenje pokusne mlade životinje rezultiralo je u visokom krvnom pritisku i brajtovom bolešću od čega obole i ljudi. Nijedna ova životinja ne izraste kako treba.
Baš si glupson a i dosadan si majke mi
@savijenavrba reće osoba sa 100 bolesti, koja ne pazi na hranu/piće i ostale uzroke svih bolesti, osoba koja misli da su bakterije ili ko zna šta uzrok svih bolesti, pa kako vam ne dosadi bolesna hrana???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kod nas gospodje na budzetu znaju samo DOS kakvi otisci i cuda
Sta ba ? Smio bih se opkladiti u bilo sta da te gospodje ne znaju u DOS isprintati ni stranicu obicnog teksta.
Eh, kad je Švarceneger prste otkid'o da hin prisloni na skener... Je l' to bio Švarceneger?
Ovo je odlicno za provaljivanje u kompanije .... slobodno uvedite ... Sjecam se 2 komsija ... cija je zena bila prebijena i opljackana u stanu ... pa htio jos i da covjek profitira na "svojoj nesreci" ... poceo prodavati vrata sa otiskom prsta ... Ja se samo nasmija i rekoh : "pa lakse ce te opljackati s tim novijim vratima s otiscima prstiju" .... Hahahahahhaahahaha ... Mislim da nisu razumjeli sta sam im ja govorio ... Logicno..
Teško da te je iko skonto, haj opet saberi i oduzmi, moguće da te shvatimo nekako 😁