Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi za koju godinu ce vladat svjetom :))) jedva cekam da izadje i za nase trziste
imam njihovu externu bateriju za telefon od 5000mAh, prezadovoljan!!!!
Da je smece nije, tako ste i za huawei govorili, a xiaomi su odlicni telefoni. Xiaomi redmi note za 300 km koji je u rangu sa samsungom s4, a cijena nebo i zemlja...
huawei je bio smece na pocetku ovi tek sto su se pojavili modeli,su bili ne pouzdani nesto,kvarili su se ili imali los signal, dok sad ovi noviji modeli su dosta dobri i kvalitetniji
Evo ko zeli neka posjeti: pandawil, to2c i sl low budget telefone, provjereno stizu u bih...
Dovoljno je rec "Xiaomi". Kinesko smece.
smece? wtf, a sta je to posebno u samsungu/iphon-u a da ga drugi ne moze proizvesti? pa kinezi kopiraju motore mlaznih aviona, a ne da ne mogu napraviti jedan mobitel.
Al si ti poderan drug :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Otvorite jedan shop u Bosni, da i mi znamo šta je pravi mobitel a ne ovo smeće sa slovom "i".
To smece je prodato gotovo 80 miliona puta u 3 mjeseca. Ali sta Bosanac sa 4 razreda srednje (ili 3) zna vec o tehnici? U svasta se mijesate, a pojma nemate ... Ako je "i" tako los, zasto se samo "i"-uredjaji koriste na vodecem europskom fakultetu za kompjutere (real tine systems) na Tehnickom univerzitetu u Minhenu? Svakom ste loncu poklopac, a sve glupo ko qurac!
mobimer.ba kupila ja Mi4 odlican telefon i provjerena stranica, a moze i na rate ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)