Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da klocu, elektricna struja, pored nje postoji i morska struja, vazdusna struja itd... jesi zavrsio bar obavezno osnovnoskolsko obrazovanje?!
I onda ti zazvoni kad si mahmuran a ne vidiš ni prst pred okom, kamo li providni mobitel xD
hem sto si gl.u.p hem sto mi krades nick 1diote mrtv1
Pun kufer pametnjakovica, cast izuzecima!
Saznajte više o velikim kompanijama, poput Googla, Yahoo, IBM. Saznajte više o velikim ličnostima poput Warrena Buffeta, Baracka Obame i mnogim drugim. Saznajte više o poslovnim izrazima poput ROI, marža i tako dalje. Saznajte više o globalnoj ekonomiji i saznajte više o načinima kako su bogati postali bogati. Od toga vas dijeli samo jedan lajk na facebook stranici, pritisnite like na: https://www.facebook.com/intelektum
Ljudi se bave nečim...smišljaju, prave, stvaraju, kreiraju...a vi sjed'te Bosanci i Hercegovci i komentarišite...to je jedino što i možete! Bitno je da vam je sve bezveze!
uredjaN
Imam osjećaj da bih dobila slom živaca tražeći ga po kući, po torbi POSEBNO.. Ni ovaj nikad ne znam gdje je.. A nemam ni fixni da se prozovem / nazovem :D
a gde je ovde PECAT?? nema PECATA!!!!
Ne mogu da nadjem svoj neon zuti mobitel kad se izgubi u tasni, da me ovo privuce
P.S. ... a meni ovo baca, kao u onom crtanom, kada su caru prodavali "nevidljivo" odijelo :S :)
Ja ga sigurno ne bih kupila., non stop gubim mobitel po kuci, sa iskljucenim tonom i vibracijom, pa jos da je i nevidljiv :)
Nije fazon da se ne vidi, nego da se vidi kad ga stavis na stol !! xD hahahah
NIDJE VEZE, G L U P O S T
ɴajʙoʟje sʟɪke ɴa ɴetu picterest.tk
Sve je to super. Providni telefoni bi bili odlični, bilo bi kao da smo u Sci-fi filmovima. Samo mi jedna stvar nije jasna. Gdje ste pronašli informaciju o ovom providnom mobitelu. Otišao sam na službenu stranicu Polytrona, a tamo ništa o providnim mobitelima. Ali istina da bi bilo cool imati providan, futuristički mobitel. Sad nešto za one koji ne znaju šta je struja. Struja predstavlja kretanje čestica. To može biti i kretanje kretanje elektrona, odatle i dolazi riječ struja. Električna struja je tijek električnog naboja, tj. usmjereno gibanje njegovih nosilaca. A to što one koji nisu naučili osnovno gradivo iz fizike za 8. razred osnovne, struja asocira na kabal na dalekovodu, to je već drugo. Tako da dragi moji, nepismenjaci. Ne pravite se pametni, ako niste.
ma ne sljedeci korak je mobitel ugradjen u ruku i slicno, koje gluposti, zagadjuje se zrak, voda, hrana, ono osnovno za zivot al oni prave nove mobitele svakih 10 dana, nove laptope, ipade i slično, od toga nema skoro pa ništa...