Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealan muškarac zna svoje gabarite: širina 38, dužina 30, regular ili comfort fit.
LC waikiki, zna se.
Konačno! Cijeli život nosim odjeću skrojenu za nekog drugog...
Ta ce Levi's, odes na pijacu, jednim laserskim pogledom te skenira prodavač i vadi farmerke/pantole koje ti perfektno pristaju 😎
U Novom Pazaru nabavljaju lasere.
jel to znaci da ce i muskarci nosit uz tijelo kao zene?
Kad te tako izmjere nekoliko puta već će znati kakvu boleštinu imate. Šećer, masnoću, tako da će i prodavači hlača moći prodati informaciju bankama da ti ne daju povoljno kredit zbog rizika... svi žele biti facebook, google... Daj da te skeniram pa da te iskoristim maksimalno, a ti whatsappaj koliko god želiš.
@Gelecek A koji će mi k*rac kredit. Jel se to ne može bez kredita živit ???
Imam skupe gaće šijo ih Versace
kod nas za 100 godina