Promo
80

Kompanija ASBIS predstavila Prestigio digitalni sto na InHoReCa sajmu

Ukoliko tražite upadljivo i efektno rješenje za predstavljanje vaše kompanije na poslovnim sastancima predstojećem sajmu ili poslovnoj konferenciji, brend Prestigio ima rješenje za vas. Naime, kompanija ASBIS, ekskluzivni distributer brenda Prestigio, na tržište Bosne i Hercegovine dovodi Prestigio digitalni pametni sto.

Riječ je o digitalnom rješenju koje donosi interaktivnu komunikaciju sa kupcima i klijentima i jednostavno je za upotrebu. LCD ekran visokih performansi, multisensorna i vodonepropusna površina, te izdržljivo aluminijsko kućište omogućavaju korištenje uređaja u različitim poslovnim oblastima, na javnim mjestima, u hotelima, restoranima bez straha od oštećenja.

Prestigio digitalni sto ima i multi-touch sensore, sa 10 tački dodira, te gotovo rješenje sa Prestigio softverom za distribuciju sadržaja i daljinsko upravljanje. Digitalni sto može pružiti informacije klijentima o proizvodu i usluzi kompanije, rezultatima poslovanja kompanije ili projekta, a može se koristiti i u edukacijske svrhe. Prema istraživanja o rezultatima upotrebe digital signage rješenja u različitim kampanjama, potvrđeno je povećanje prepoznatljivosti brenda od čak 48 posto.

Pored Prestigio digitalnog stola, kojeg svi zainteresovani mogu pogledati na InHoReCa sajmu koji se 14. i 15. juna održava u kongresnom centru hotela Hills u Sarajevu, kompanija ASBIS nudi i druga digitalna Prestigio rješenja, kao što su IDS LED transparentni posteri, IDS transparenti video zid, te toteme i displeje. ASBIS kao ovlašteni distributer i servis za Bosnu i Hercegovinu nudi garanciju na sve Prestigio proizvode u trajanju do 12 mjeseci, sa mogućnošću produženja garancije na određene modele.

ASBIS je ovlašteni distributer najznačajnijih svjetskih proizvođača kao što su: Lenovo, Dell/Dell EMC, IBM, Philips, Samsung, Logitech, Apple, TP-Link, iiyama, AOC, Intel, AMD, SonicWall, Ubiquiti, Kingston, Goodram, Seagate, Eaton i mnogi drugi. U svom portfoliu ASBIS distribuira i vlastite robne marke, CANYON i Prestigio, a asortiman ovih brandova potražite na www.canyon.eu i www.prestigio.com.

Više detalja o kompaniji ASBIS i pregled portfolia brandova možete pronaći na www.asbis.ba.