Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve one koji zele da se aktivno prikljuce na facebook, evo stranica : Facebook.com Uzivajte !
P.S volim ga u guzu
@ mIRC O Ameriko moja lijepa, sidje si :))
2k korisnika od 300+ miliona hehehehehehe.
Nekad sam danima visio na mIRC-u bila je to cista danguba. Neki drugovi iz osnovne pitali su na FB da li sam prezivio rat samo zato jer mog imena tamo nema, niti ce kad biti.
NE ZABORAVITE DEAKTIVIRATI RACUN NA FACEBOOKU DO 21 MAJA!!!!!!!!!!!!!!
http://www.kavkaskiemirat.com/
FB JE SOCIJALNA MREZA OSMISLJENA ZA NISKO OBRAZOVANI STALEZ LJUDI.
mora da vlasnik FB nije uplatio reket CIA i MI6, tj. odbio im dat privatne podatke korisnika nebui izdajnicki portal sax napadao FB da ne valjaju...odo sad otvorit račun na FB
Eric! POKE YOUR GRANDMA NOW!!! :P
Cuj stavis na block, a stavis i svoje podatke i gdje radis i s kim se druzis haman koliko puta u halu ides.Jos kad stave slike djece, babe dede,svaka budala moze sve saznati o tebi u roku par minuta.Najbolji su ovi sto se bune za ugrozenu privatnost,pa majmuni trebaju skontati da dobrovoljno ostavljaju svoje podatke niko ih ne tjera na to.
POVELJA BANA MATEJA NINOSLAVA DUBROVČANIMA IZ 1240. godine U međunarodnom ugovoru o raspodeli nadležnosti u dubrovačko-bosanskim sporovima ban Matej Ninoslav eksplicitno svoje podanike naziva \"Srbljima\" a dubrovcane \"Vlasima\". Za prevaru učinjenu od strane Vlaha Srbinu ugovara se sud bana (bosanskog), a za prevaru Srbina nad Vlahom sud kneza (dubrovačkog). Deo povelje koji to i potvrđuje glasi: \"A se jeste; ako vjeruje Srbljin Vlaha da se pri pred knezem dubrovackim; ako vjeruje Vlah Srbljina, da se pri pred banom, a inomu Vlahu i inomu Srbljinu da ne bude izma.\" Bosanski vladari su sebe nazivali Srbima, kao sto su Srbljem nazivali i svoje stanovnistvo.
A gdje bi gledali guzice i sise od prijateljica (koje one vrlo rado pokazuju) da nije Face-bookače.
za sve postoji block iskljucis obavijesti od aplikacije, onemogucis pozive i ostane ti da gledas samo ono sto te interesuje :D
@Botovi Da, u pocetku su farme i ostale pizdarije bile sporedne...sada su glavne :D Zato sam se ispisao