Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako zamisljas hakera kao jednog frika koji sjedi za racunarom i ko lud lupa po tastaturi mogu ti samo reci da si se grdno zaje*o. Ovo ti je socijalni inzenjering i jedan od hakerskih nacina dolaska do informacija radi lakseg obavljanja posla u nastavku...
Mozel mi neko narezat na bluray sve kineske malove?
hahaha, pa moraju da kradu i da prkose uspjesnim drzavama kad nista nisu nikad izumili da poklone covjecanstvu..... a kako izumiti kad mrze individualizam...... popisani socijalisti.
Onda je svako od nas haker. Prema ovom članku to nije napravio haker nego neki prevarant. Jer je on na prevaru tražio ime i lozinku, i tako došao do računa.
-Nista oni nemogu kupiti tudzim racunima,sve se da otkriti tragom kupljene robe mozes otkriti onog ko je to uradio.