Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su kladionice children-friendly sa posterima Neymara i Messija
Pogodis lika sa M24 u glavu, umjesto krvi izadje buket cvijeca i par ljubavnih srca...
Kod nas kad saberes sve radnje nema ih vise nego kladionica.
Kina još uvijek pokušava provoditi neke sulude odluke, glumeći strog i moralan režim. Kad su mogli isjeći dijelove filma "Bohemian Rhapsody", onda mogu sve. Ali ovo su budalaštine, pa ko danas kome može zabraniti da igra igru koju hoće. Naročito u Kini, gdje se djeca sad rađaju sa procesorima umjesto mozga.
svak im cast za ovo,kakve slobode i racku,treba imati granice za sve!
RIP Hitman 2. Sada kupiti od kineza igre po jeftinoj cijeni xD
Strasno ako zabrane krvoprolice
ima li u ovoj nasoj Bosni ikakvih zabrana osim zabrane okupljanja Davidove grupe?
Exstra!! Nadam se da će ovo biti prošireno na cijelu planetu... Svaka čast !!!
ništa, cs:go će igrat i kad pukneš u čojka cvijeće će iskakati iz leša
Kockanje je propast, veliki porok sto se istice u svim religijama, interesantno da se uzoriti kardinal Puljic o tom zlu nije nikad ocitovao, sto li??????