Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa svojim cipovima i grafickim karticama mogu jedino pokretati vladine kompjutere, taman za otvaranje mailova, a u slozenim naucnim i vojnim projektima, nista bez americkih cipEva. Sto se tice samog Operativnog Sistema, Windows je klasicni americki spijunski program
Ameri nisu svjesni da su postali predmet šprdačine na globalnom nivou. Senilan predsjednik, traljava administracija, sve svoje farse i ublehe više nisu u stanju sakriti kao birvaktile.
Ako zabrane Intel i AMD, sta im drugo preostaje?
Staviš 4 jeftinija procesora u isti računar. Problem riješen.
Ista baterija i Honor i Xiaomi i Samsung i iPhone a kineski telefoni neuporedivo duže drže jer nemaju servise za špijuniranje koji 24/7 prate sve što radite čak i više od toga.
I iPhone je zabranjen u državnim agencijama i firmama. Čitavih 150.000.000 komada manje za Apple.
Nema, bliži se sukob totalni. Neće Kinezi da ih hakuju i pogase im sve na daljinski jer današnje matične ploče i procesori imaju tehnologiju za daljinsko upravljanje nezavisno koji sistem imate instaliran. Pravo hakovanje uvijek ide preko hardwarea.