Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ulogovati" pa za ime svijeta na kojem jeziku pisete?
korištenje telefona s rotirajućim biračem i još neke vrlo komplikovane radnje. :)))
haha ovi novinari su stvarno neozbiljni
"rotirajucim biracem" pa ko ovo pise na klix-u?
...sa markicom. ubaciš u sanduče i emajliraš.
Slali su se polako
Planeta Majmuna konstatuje Po rezultatima iz 2013 broj Bošnjaka u odnosu na popis iz 1991. godine smanjen je za 114.000 (6%), Srba je manje za petinu – 277.000 (20,3%), Hrvata za četvrtinu – 210.000 (27,7%), a ostalih za 216.000 (62,3%). Bošnjaci su se ovim rezultatima Popisa brojem vratili na sredinu osamdesetih godina prošlog stoljeća, Srbi na sredinu, a Hrvati na početak tridesetih godina 20. stoljeća. Generalno, nepotpuna informacija ukazuje kako su nacionalne stranke branile narode.
A potpun da je ubijeno 68 000 bošnjaka 20 000 Srba i 8000 Hrvata. Pa računaj onda procente NESTANKA ! Ako je nestanak preseljavanje u Hrvatsku i Srbiju to treba reči.