Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja izbacio bakira iz prijatelja, slago za posao
@Ramayana ja već spremio torbe i pašoš da tražim azil u njemačkoj
@Ramayana još se grade fabrike, treba vremena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svima koji se opterećuju time da li ih je neko izbrisao i zašto, mogu poručiti: nađi sebi život i sadržaj!
jel moguce da postoji clanak o ovome?
Vrlo poučan članak, hvala. Treba nam više ovakvih članaka definitivno!
Svaka cast na clanku..otvorili ste mi oci..sad pito jarana i fkt istina hahahah
Oj posta!
Ja samo na Facebook-u drzim ljude koje imam brojeve telefona i licno znam da nisu lazirani ... hehehehehehe , a cim se pojavi "prodavac informacija" jer misli profitirati preko tudjih ledja ... brisemo ga. Logicno. Mada nisu neke informacije bitne ne zelim da "itko profitira preko mog imena" ... jer onda ides na "crnu listu"... I onda ste u velikim problemima.
Mada onaj FB messenger je totalna katastrofa ... spaja telefonske brojeve nepoznatih ljudi s FB-a i mijesa telefonske brojeve u telefonskom imeniku s postojecim brojevima .. Tako da to ne koristim ... Lite verzija je bas OK ...
Ovim nesvakidašnjim otkrićem svijet je postao bolje mjesto za život.
Mene moja ljubav prati I redovno lajka!
Ja blokiram samo doosadnjakovice i kad raskinem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
tko me blokira nije me ni vrijedan :)...to sam rekao i svojoj banci
jeben članak
ovo znaju djeca.e jeste dali informaciju hah
Ne bismo znali da nam ne rekoste
Koji glup tekst!
Ja sam nesto antipatican posebno zenskom rodu, a nisam im nista skrivio, niko nista niti lajka, niti me ko prati, mislim nije mi bitno te gluposti, ali eto nako kad vidim kod drugih malo mi cudno.
@Ramayana ma ne znam, ne grizem, ne ujedam, ne mora niko catat sa mnom, al brate mogu lajkat neku sliku, osim par uzi prijatelja i skolski prijateljica niko nista,
@black hawk ahahahaahahahahahahahahahshahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)