Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poremeceni ljudi ba uzme kameru pa uslika 60tak slika i probere par pa je malo fotosop il da nekom da je doradi il cak plati fotografu upitnih kvaliteta za ' pro ' sliku i nakon par dana razmatranja stavljaju na facebook, sta je ono ekskluziva ?? lol kad vidim one slike koja ekskluziva vise ko naguziva ljakse zarumenio napuho se od vina i on ekskluziva a zene okolo znoj + puder, ljepotice dame kad prodje pored tebe dodje ti da povratis. To je samo dio mogucih scenarija. Kad se pogledas u kameru da puknes selfi da bog da vam pukla u facu pa ko marisol da izgledate haha
Ja,i hajd svidis se ti preko savrsene slike nekom frajeru..a uzivo kad te vidi strefi ga infarkt miokarda od silne li "ljepote" !
Zato su svi na slikama bombe, a uživo grobovi.
Kakav selfie picka ti materina, nadji sebi partnera normalnog i putuj sa njim kroz zivot, pa slikajte jedno drugo, samo nas uce kako biti samci bez prave osobe kraj sebe. Jebo vas selfie da vas jebo!
napisa ogorceni samac u 01:49 h :)
napisa ogorceni samac u 16:15h* :)
džaba sva vanjska ljepota ako je duša prljava!!!
imamo mi masu ojekata gdje se doticna dusa retusira:)
...ja...pa alen delon...zato se i ne smijem "selfie" slikat,da žene vide sruš'lo bi tviterov server :)
skromnost je vrlina , a ljepota ..trajna kategorija:))
...a vala...i pamet mi iz očiju izbija :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nepotrebno u mom slucaju. Savrsenstvo ne treba promjene.
Ne mogu nista kad ogledalce tako kaze.:)
Nije to neskromno, to se zove samopouzdanje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pre-stara sam za ove stvari xD
ubla se za tebe
ubla?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)