Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj koje sranje.
kad se ne sikira hos sutra imat da jedes,svasta zna past na pamet, a vjerujem da ce uskoro izac novi trend....nadam se bar neka perverzija sa dojkama :)
fuck yourselfie!!!
Kako li je selfi izgledo u vrijeme Aristotela ? Dal je tad bilo novinara i sličnih budalaša baš me zanima.
Da je bilo, vjerovatno danas ne bi bili gdje jesmo. Ne bi ljudi mogli biti tako pametni, od toliko stvari oko nas koje nas zaglupljuju i trose dragocjeno vrijeme.
...da su net i socijalne mreže bili dostupni 80-ih, imali bi i tada selfi...s tim što bi umjesto mobitela koristili praktike, nikone, jašike, polarod kamere...
minolte....