Vizija kolonizacije
0
Kad 2069. zaigramo fudbal na Mjesecu
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obrisite se oko usana..
Hehe, baze na drugoj - neosvijetljenoj strani Mjeseca (koju mi ne vidimo sa Zemlje), postoje već desetinama godina...
super!!!! a zena u crvenom je Džejla Glavović.
Nek Bosna prvo izgradi autoput...pa cemo onda tek vidjeti dalje.
mi hocemo trecu federalnu jedinicu i na mjesecu! Dosta je bilo preglasavanja...
(Od Velike Kifle) Nije, nego je kockasta! :D
@livada - ti nidi glup, ti si, ti si...zalostan...ravna ploca ti je u glavi
Ljudi nadam se da shvatate da mi uopste nismo bili NIKAD na mjesecu, brojni dokazi za to postoje. Nemojte bit maloumni i dodjite sebi. Zemlja je ravna ploca.
Dal je Fahro vec udario temelje?
how ye no, iluminati nwo.....blablabla kof kof kof ;-)))))
time samo pokazujes dobre osobine dodika kao i njegov proaktivni pristup u odnosu na bosnjacku politiku stavljanja glave u pijesak i gledanja da se situacija rijesi sama od sebe ili da je drugi rijese za njih
Ako Dodik ovo procita odma ce uci u poslovnu saradnju da i RS ima nesto na mjesecu
idi sine igraj klikera, nemas ti pojma o zivotu..
ajde bolan kad je netko nemaran sta te briga idi dalje. ovo na cemu ti sada pises je isto ne tako davno bila znanstvena fantastika (internet, mobiteli...) i da su svi bili pateticni kao ti i brinuli o svakom covjeku da ima sta jesti nebi se nikada koncentrirali na razvoj. nek roditelji prije nego sto rode sedmero djece razmiesle jel ih mogu hraniti ili ne, zasto da drugi misle o tome.
A ja gluposti braco moja mila, vecu budalastinu nisam cuo odavno. Pametnije bi im bilo da istrazuju i pronadju adekvatne lijekve protiv ovi sejtanski bolesti i razno razni karcinoma nego da mastaju o ovakvim ludorijama