Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini druze moj post je bio reply useru \"nokia\" a ne useru apple fan...ok Cist racun! A za apple vazi ista prica ako imas nekoga vanka nek ti nabavi svakako ce biti jeftinije nego ovdje...ovdje su idioti! i to je tacnije 340KM! BTW znam sta je iPod :)
Po oficijelnoj stranici appla, ipod 8gb kosta 229 dolara sta je priblizno 400KM, znaci li to da ce kod nas biti skuplje ili si ti pogrjesio? I BTW nije telefon :)
Telefon kosta 599dolara Prosiri svoje znanje pa nevjeruj nasim idiotima sa pika i sl. Snadji se ako te zanima lako je pljuvat ako nisi probao! Zar ne?
Kad bi mogao izaci kod nas ovaj ipod 4te generacije, i koliko bi kostao?
Zaaaaaakon Apple :)
Nemas ti pojma djecace
Ovi iz appla nisu zdravi....iphone 4 1500km najjeftiniji...a uopste ne nnudi toliko za te pare...fuuuuj
to stevo