Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mogu li nesto drugo ugurat u usta? hahahahahaha
g.u.z.i.o sam ja i ružnije od ove
Bolesno
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se.
robotizirani ( hardver ) penis i vagina su uradjeni ima decenija. usb konekcija - vibrator - flashlight - softver.
I uz sve te erotske programe..ti si idalje ZAGORIO
Pazi \"Molim vas\" seksati se sa bilo kim u živo može biti samo utjeha za očajne zagorjele duše. Osim toga, u klasičnom seksu nema mnogo manevarskog prostora za istraživanje novih tehnika (po seksološkim istraživanjima, najiskusniji partneri ne znaju više od stotinjak varijanti). Nasuprot tome, erotski roboti bi imali milione programa, pa bi se moglo učiti cio život :)
\"Mrav\", ti si Bog. :D hahahaha
Mrav, prijatelju ja jedino sto kontam to je da si ti totalno puko. ajde jebi sta po gradu, pa ebog ga ti platis pice i eba.t ces kakva su dans vremena, nemoj sanjati o nekom guenim pi.c.ka.ma.
Ali \"Molim vas\" u principu nema potrebe čak ni za povezanošću dva robota. Naime, svaki bi robot mogao imati u svojoj memoriji USB priključak za spajanje USB memorije sa čitavim arsenalom erotskih programa. To bi bilo u suštini najbolje (i najskuplje) erotsko pomagalo, pa nema rizika od silovanja. Jel kontaš ???
fuj bo te...vovo je evolucija one balon h.e.b.a.č.i.c.e ;) ostaće raveku brez biznisa :)))
Ma \"Molim vas\" imaj na umu da bi se mnogi radije seksali sa nekom filmskom zvijezdom nego sa svojim trenutnim partnerom. Tako primjerice, u najskupljoj verziji, zamisli tipičnog muškarca koji bi se radije seksao sa robotom \"Merlin Monro\" nego sa svojom ženom direktno. Isto tako, zamisli ženu koja bi se radije seksala sa robotom \"Gari Kuper\" nego sa svojim čovjekom direktno. Ako bi roboti \"Merlin Monro\" i \"Gari Kuper\" bili povezani i sinhronizovani, isti bi par mogao da se seksa bez preljube, na uzbudljiviji način, ali indirektno. Jel kontaš ???
a neka mi neko objasni, sta bi se dogodilo da netko provli sifru od njene robotizirane vagine i naravno iskoristi je svojim robotiziranim k.u.r.cem. da li bi se to smatralo silovanjem, i dali bi ti policajci sa robotiziranim pedndrecima kazanjvali. puhh mate.r vam eb.em bolesnu...
Robotizovani penis i robotska vagina bi mogli biti povezani i bez računara, tehnikom koja je već odavno poznata. Ko sumnja, neka pogleda na Internetu temu \"SELSYN\" ili \"SYNCHRO\". Neke osnove je moguće naći na: http://en.wikipedia.org/wiki/Synchro
ŽENKA kupi robotizovani vibrator koji priključi na Internet. MUŽJAK kupi robotsku vaginu koju priključi na Internet. ... na taj način bi robotski penisi i robotske vagine bili povezani preko Interneta, pa bi smo svi mi mogli preko Interneta da se seksamo, umjesto da samo buljimo u monitor i tipkamo po tastaturi ... ... e, nije taško zamisliti kako bi tek izgledao grupnjak preko Interneta :)
davno je rambo amadeus pričo o ovoj tehnologici pjesma SEGA MEGA od Ramba Amadeusa otpjevana prije gotov 20 godina opisuje ovu tehnologiku.