Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci nikad pa ni tad ne bih igrao sah preko facebooka...
Da ima kladara nekakva vidio bi ti nase balkance kako otkljucavaju...
Odlično to je ono Što smo čekali sve ove godine
Novinar je totalni neupuceni idiot. Za igranje se koristi standardna sahovska notacija, tako da bi odigrao pjesaka na f3, naredba je samo f3, tj. @fbchess f3.
ima li fudbal.hah
Nemamo drugog posla
...ja kako rekoh da mi je iq oko 46, pobrisaše mi sve komentare...igro bi ja česa, al nejmam zgamo.
Ma da tako je, sto ce kontakt uzivo. To nam vise ne treba. Sad se racuna samo ono na drustvenim mrezama. :P Nigdje veze. :-) Ljudi druzite se, hahah uzivo to sad treba i naglasiti, nekad se podrazumjevalo vise ne.
a ybg smješka sto ćeš .... ako nije na drustvenim mrežama , nije se ni desilo .... ništa uživo , u danasnje doba ide ona "izašli moj mob i ja u grad , baš nam je bilo super kullll eee " :)
@SandzaklijaVI hahahah cuj ko je rekao, pa valjda ti. ;-) Ili je mozda neki Albert. :P E sad mogu ti reci da se slazem s njim, nije dzaba ono dobro se dobrim vrati. I tacno je tako. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
evo trcim! taman posla da zivot provodim na ovaj nacin ... bolje igrati sah sa prijateljima uzivo