Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Google kupio Skype nego Microsoft
skype
Svaka roba ima svoga kupca....ovo necete koristiti ako cete zvati nekoga 2 ulice od vas, medjutim ako stanuje u inostranstvu ovo je odlicna stvar.... :)
HAHA; u mene 9centi sa mobilnog kad zovem fiksne po USA, Kanadi, i Evropo, a 29centi mobilni.
Ti si garant u c.etnitetu pa malo zaostajes... jer opstruira te SDP
kao prvo, ne znam od kada krece ova usluga u BiH, ali meni kazu da je jos nema. drugo, koliko je to jeftinije od redovnih telekom operatera? skype je zakon...
Hm, kod mene moze.
voipbuster.com uplatiš deset eura i imaš zemlje koje na fixni možeš besplatno zvati dok se mobilna telefonija naplačuje..extra
\"Cijena poziva prema fiksnoj telefoniji u BiH iznosi 0,11 eura, a prema mobilnoj mreži 0,21.\" Da je cijena poziva 0,11 to bi bilo predobro, međutim to je cijena po minuti ;)
Google Voice is not available in your country. Thanks for visiting Google Voice. We\'re not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future. Evo kako radi kod nas u BiH
Jedina dobra stvar je bila što su pozvi za ameriku i kanadu bili besplatni sad piše da naplaćuju 0.01 dolar
Šta vas interesuje o XLITE-u Generalno to je samo program koji radi Voip centralama Gledaj te to kao da imate mobitel fiszči a onda trebate neku SIM karticu da stavite unutra da bi imali signal i mogli telefonirati. Tako je isto i sa Xliteom imate program ali vam onda trebaju pristupni podatci za VOIP server da bi ste se zakčili sa XLITEom na tu centralu i koristili Xlite kao telfon. Sada je pitanje šta centrala dozvoljava i kako
mislim da su previse skupi za bih
cuj i pdv da platis ahahaha, mora da se salis xD Pa ovo nije ni namjenjeno da zoves istu drzavu.. a skype ima tu opciju, samo sto ne podrzava bih (recimo uzmes pretplatu od 20$ mjesecno i zoves bilo koju zemlju neograniceno)
\'\'Cijena poziva prema fiksnoj telefoniji u BiH iznosi 0,11 eura, a prema mobilnoj mreži 0,21\'\', ma džaba, ima da odjavim fiksni broj. Šta će mi kad imam Google :)))).
Bas je jeftino. Izadje skuplje nego da se koristi bilo koji lokalni provider. Ovdje mislim na lokalne pozive. Mislim da ovo nije konačna cijena, jer im treba platiti i porez PDV na te cijene.
možel neko iz IT struke da objasni \"xlite\" Hvala