Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko li na klixu komentara dolazi direktno iz WCa :) dovoljna konekcija.
..."može pokriti cijelu kuću, ili stan"....hahahahahaaa.....jel ovo neka šala....klasičan ruter, po' mahale namiri....
29 maraka repeater ili AP sta zelis da bude. Koliko imas soba utaknes u svakoj po jedan samo u uticnicu bez kablova. Imas mrezu ne moze falit signala.
extra stvar...
Poser em vam se na ruter.
www.zadruga-rijaliti.com Najgledaniji rijaliti show ba balkanu!
500 dolara...dovoljno receno...uredjaj od 20 dolara ti mjenjas uredjajem od 500...se.rem ti se u kompaniju.
Daj bolan ,pa onaj ZTE od telecoma radi ko singerica ,nema mu smrti bez malja.
Moj uginuo od groma ali tek nakon 5 godina ne gašenja iz utičnice hahaha
dodju 2 ili 3 uredjaja u paketu kada ovo uzimas. jedan od uredjaja spojis na router, druga dva rasporedis po kuci i imas vecu pokrivenost. nema bas puno naprednih opcija za podesavanje, kao sto su qos, ne podrzava custom firmware (open wrt i slicno), nema podrsku za ipv6, itd... bolje je uzet 2 obicna wifi extendera do nekih 100KM, povezat ih sa vec postojecim routerom i to je to.
@kontrabass jebbote što ti raspolažeš sa ovim specifikacijama i stručnim izrazima...halo bolan na klixu si,nisi na MIT-u.
@bleso pa fol je sto imas routere na koje ne mozes da stavis antenu, jer je integrisana u isti. e sad, ako router ima podrsku za open wrt, tomato ili dd wrt, onda ti to daje masu mogucnosti, npr. podesavanje jacine frekvencije na anteni itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji idiotizam, kupis za 5 dolara relej i dobijes signal gdje god hoces u kuci. Osim toga, kakav je to ruter koji ne moze pokriti cijelu kucu?
evo 6 specijalaca meni spucalo minuse koji nikad nisu vidjeli ruter...:)
Upravo to i jeste u pitanju, samo veceg dometa i u jednoj kutiji dodje i router i sateliti. Nego ovi na klixu nikad nisu culi za mesh router, a kopiraju placene reklamne clanke sa stranih portala. Ovo je za kuce i imanja po selima, eventualno firme s cudnim rasporedom kancelarija i kvadraturom od po 500 metara kvadratnih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vjerujem da postoji već uređaj koji razvodi signal po spratovima, zašto dati 450 dolara na ovo njesra
kakva glupost.....pa obican ruter od 30 km pokriva citav stan ili kucu...
Ma da,više routera i stanica... treba nas ozračiti sa svih strana, da kanceri i tumori mogu surfat i još brže rasti.
no wifi in my home....
Kasnis kasnis...