Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo ce oni prodati rusima, pola azije radi za rusiju. japanci ce se kad tad osvetiti za hirosimu i nagasaki. cudan je to narod, prije svega inteligentan i vrijedan.
savjetujem kapanvima da se u narednih nekoliko dana cuvaju zemljotresa, tsunamija, terorističkih napada isila, alkaide, hamasa, fataha, irana, sirije, kurca palca... čega sve ne.. sada kad pokušavaju ojačati svoju vojnubindustriju, mislim da će im zapad ponuditi jednu bolju varijantu.. demokratiju.... ipak mogu uzeti mnoge zemlje bliskog istoka i srednje azije kao dobar primjer kako se to da napraviti...
procurila informacija da su japanci tehnologiju i nacrte ukrali od nas!!
Japan u savezu sa SAD iako su ih bombardovali nuklearnim. Nas primitivni narod i dalje vjeruje politicarima da treba da se vilama ganjamo po livadama :(
E jeb ga. Ljudi naucili ono sto mi nikada necemo. Kada imas para drugi se rado bore za tvoje ideale. Pa tako i oni da ne bi opet nuke dobili rekli fino hajte ameri stitite nas a mi cemo da vas placamo. I to je manje nego kada trpas milijarde u odbranu. Tako smo i mi imali uspjesnih projekata bunkeru u han pjesku i konjicu. Pokazali se veoma neophodnim troskovima.
Japanci se bezuslovno predali nije to nikakvo saveznistvo sta oni kazu to ovi urade.