Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li ga ja kako Željki iz zatvora pristavit preko tog Tvitera?
ovako i vi hranite djecu klikom na fejsbuku
www.apartments-rabac.com
šta je sa vodom ??????
Šeta se po kući...a ne ko naši ovi avlijaneri na lancu cijeli život...ne prdi, m.a.jk.e ti..valjda kad je skonto sistem da mu pas ne ostane gladan, ima garant i obraza ga prvododat...jer kad-tad će ono što je pojeo, izaći na du.p.e..
A tko šeta ovo jadno pseto... Google earth?
Pas matter! Gledam onaj jedan djuturum na koševskom voda ono šćene, oblači mu one bundice i pelene, podviruje mu se pod rep kad sere i piša i govori: \"Dodji tatici\". Pas matter!
Uh i meni bi ovo trebalo, toliko radim da ne stignem nahranit svog ljubimca, a inace se kod nas u BiH puno radi, ovo se ubilo za zaposlene bosance i hercegovce :P
mami ti ga metnem
mi ovdje trebamo metat otrov mjesto hrane da se rijesimo ovih kucanija.