Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su izmuzli ovu igru do bola
Ako je iko gladan para to je rockstar, cekam samo gta 5 verziju da izadje na super Nintendo ili komodor 64
c64 verzija bi bila hit.
Ovo se još uvijek igra?
Neko zavrsio fakultet, dobio djecu dok oni izbace nastavak. Oni igraju na to da GTA 5 još uvijek donosi dobru zaradu, ali je opasno - onaj momenat kada se na njemu više ne može ništa zaraditi moglo bi i značiti kraj Hypu oko GTA-u kao takvom.
Razmislite, onaj koji je prvi put držao u ruci držao GTA 5 imao je 16-18 godina. Taj je danas student, zaposlen, možda i otac. Može se lako desiti da GTA padne u zaborav ili da oni koji ga vole budu samo još oni 25+, koja vremena za takve stvari ima...
sjecam se 2013te u şvicarskoj red ispred radnje 20 metara svi hoce GTA 5 75 Franka to je oko 145 KM uzivancija bilo tad al nijedan GTA serial nece biti kao SAN ANDREAS 🤤🤤
Taman kad postanem otac da svom sinu za 18 rodjendan ako Bog da kupim GTA 6.
Kad postaneš đedo onda svom unuku kupiš GTA 6 i neka igra.....
Koliko je proslo vremena, ova igra bi trebala biti gotovo džaba
Uzimaju gomilu love jos uvijek na GTA 5 i online modu. Upravo iz tih razloga nema s nestrpljenjem cekanog sestog nastavka igrice.
Sjećam se kada je Epic Games dijelio džabe GTAV bukvalno nisi mogao da udjes u online igricu koliko je bila opterećena.... ali realno i danas zarađuje ta igrica milone.
Bem ti Rockstar ko da ga drže ovi naši uhljebi... Nesposobnjakovići.
Dolazim iz budućnosti godina je 2045 Gta 6 još nije izašao
Taman dok skupim pare za plejku