Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIJATELJU STARI ISPRICACU TI PRICU O AIR PODS SLUSALICI I NESRETNOM MLADICU.Sarane dovrsi MOLIM TE
ovo ko kupi, taj nije normalan.
za te pare mjesec dana mogu zivjet i ostane mi za kafe
Ma evo vam paprika, uznem samsung i unjega ustekam kineske slusalice od 2km
Kupio sam si iphone 7 samo da vidim kako to funkcionira. Sreca dosle su ipak obicne slusalice.
Kupio sam Iphone, serije sedam Shvatio sam da nije vrijedan Slusalice nemam, bas sam bjedan Jedva pare skupio da bih Iphone kupio Sad bih se po glavi lupio..
Slusalice 159 dolara, to je oko 300KM. Jesu od zlata. Ako su od zlata teze oko 10 grama onda je u redu jer 10 grama zlata je toliko, a slusalice nisu teze od 10 grama. Mozes kupiti solidan telefon za te pare.
budalastinja ziva..
Samo deri budale. iPhone je za pedere.
To lutko!
Koliko para je ovaj gluhač kod nas???
hebo majku, na kakvim debilima zaraduju lovu
Bolje da kupe sebi mozga.
GLUPA BALINKURO ZASTO KORISTIS INTERNET,facebook i sve drugo za vas balije satro borce za palestinu,siriju haram je hahHHah
Hodzi, pod hitno!
hehe... nemoj se ni truditi da saznaš razloge... nećeš razumjeti...
GLUPA BALINKURO ZASTO KORISTIS INTERNET,facebook i sve drugo za vas balije satro borce za palestinu,siriju haram je hahHHah
ima ona dok je ovaca bice u vune samo sto apple korisnici nisu vise ni ovce nego mufloni