Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok, super postoji skoro sve navedeno vec 100 godina a fejzbuk mrzim kao i dosta mojih prijatleja i nikad ga necemo koristiti tako da sretno sa ovim.
HAJD NAPOKON DA ONIM SDA SELJACIMA IZ TELECOMA NE PLACAM VISE NISTA...KUCNI BROJ SAM ISKLJUCIO,PA ABD JOS MALO I OVAJ MOBILNI,UZMEM ONAJ HALO I ETO GA...SAD CE NAM SDA ZABRANIT DA ISKLJUCUJEMO BROJEVE..REZIM JE TO,A ONI NE PREZAJU NI OD CEGA.BAKE CAUSESKU
@Napaćenko TI SI GLUPAVI BOSNJO !!! JA NISAM BOSNJO,JA SAM BOSANAC !!! I MOJA STRANKA NIJE ZATUCANA SDA KAO TEBI...STOKO SELJACKA !!! VI STE I UNISTILI DRZAVU I DOVELI JE DO PROPASTI I DIJELJENJA....JEDVA VRECA ZA MOG BAKIRA,A ZA SNAJKU JEDAN KLINICKI CENTAR !
@dis2 VIDIS KAKO SE SDA GLASACI HVATAJU NA MOJE KOMENTARE,,,ISTO RIBE NA MAMAC...MAMICU VAM ZATUCANU...ISPRANI MOZGOVI TOTALNO...ZRNO GRASKA,ILI SAMO NIT STO VAM DRZI USI KLEMPAVE???SMECARI RETARDIRANI
spaja se facebook sa ukcsom
mozel ikako rtv taksa da se stavi na messenger
Dole tehnoloski napredak, Zivio nepotizam BH Telecoma!!!
Tako je care
@dis2 istina ali da rade najsposobniji a ne najpodobni da se prate trendovi taj doprinos bi bio mnogo veći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest ovo glupost, pa bas je bila furka ostaviti cvijece pred vratima, pozvoniti i pobjeci .. Dobro sad ce machoMAN-ovi reci da sam pickica :)
pa nemojte ljudi molim vas,kako ces nas onda BH Telecom pljackat ?!
@dizdar91 znam da je vama sosonima i komunjarama tesko ali bhvtelekom i dalje ostaja najaci