Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ružni su do bola. Jedino iPhone x dizajnerski je extra. Ovi drugi dizajnom kao samsung od prije 5 god.
Dobri su to mobiteli za ono sto obavljaju
699 $ , u Bosni i Hercegovini ce ici po promotivnoj cijeni od 2.849,99 KM. Mene vise nerviramo mi, pogani i pohlepni, nego Apple. Normalno je da ljudi prave nove telefone, koji i nisu toliko novi osim boje ali dobro.. Cak i originalna pocetna cijena nije astronomska, ali kod nas to dignu do maksimuma. A svidja mi se jos od prosle godine i crvene 7-ice, al hajd ga kupi na danasnjem vremenu za pare za koje ga nasi prodaju, ludost.
htc napravi antenu, iphone podzoni, htc napravi duple kamere, iphone podzoni, htc napravi duple zvucnike, iphone podzoni, htc napravi solar red telefon iphone podzoni 😂😂😂
iPhone vodi igru HTC propao 😂
HTC ni na mapi više nema ,od androida glavnu riječ vode Samsung i Huawei ostalo je taraba
Zera iz crvene jabuke ulaze zalbu za kradju identiteta i zastitnog znaka.
Apple sa crvenim iphonom generira novi profit ali i pruža podršku borbi protiv AIDS-a.
Apple tata za sve telefone,može neko pričati android ovo ono al ko je imao iPhone zna šta pričam,koristim Samsung trenutno ..
Marketing je tata za sve, on je tebe i 'kupio' pa si odan tim kompanijama. Ne bi sigurno tako pričao da Apple i Samsung ne ulažu brdo novca u marketing.
@Nicaze90 , jaki su vala sto jest - jest. Imam trenutno S8 kojeg koristim 6 mjeseci, kupio ga novog. Super je, izgled ludilo, displej takodje, ali kada sam koristio iPhone 5S i 6, imao sam osjecaj da su jednostavno kompletniji uredjaji. Tako da se omisljam da pocnem ganjati neki iPhone opet...