Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ja ne mogu zivjeti bez novca , ali u Bosni se moram snalaziti nekako.
kako istrijebit po amerike..mazni im smartfone hahaha
Realno pola planete ne moze bez pametnih telefona.
Babylon^2
ma ok sve kad si sam i nema nikog okolo , ili ako je riječ o nečemu važnom ...... mislim da je bezveze , ružno i nekulturno pipkati po mobu bez neke velike potrebe po fejsbucima , instagramima itd dok ste u društvu .... tako se šalje poruka množim vas s nulom , ko vas j , naporni ste svi ..... takve baš volim pitati koji si q izlazio van, to si mogao i kod kuće :)
kao da je nešto drugačije tu kod nas ili bilo gdje drugo ne može ga zamisliti ni bar 60 posto onih koji ga imaju u BiH i okolnim zemljama
Istraživanje: Više polovina Bh. stanovništva "ne može živjeti" od svoje plaće i jedva spaja kraj s krajem,a klix ih bombarduje a beskorisnim vijestima iz Čemerike!
Dobar je on, kad sam negdje sama uvijek mi je u ruka, ima svakakvih čudaka i čudnih situacija, a držeći isti ubijaš dosadu i odbijaš takve od sebe!
Ne znam, ali u mome društvu nitko ne upotrebljava smartphone, nažalost mislim kad netko pred vama koristi isti je znak da ste dosadni i neinteresantni, viđam masu parova kako sjede i tipkaju na mobitele, to znači da im je veza super..
Pa jeste li pokusali da im ih uzmete, da vidite kako bi zivjeli. Doduse mozda bi bilo kriza, i navika je cudo jedno, ali i covjek je jos vece cudo na sve moze da se navikne, prema tome...... :-)
Nek dođu u Bosnu , i na sve će se navići
Ja ne mogu bez ove pjesme.. https://www.youtube.com/watch?v=x2KRpRMSu4g