Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma odoh ja 27.7 u split na koncert. fadile oprósti
i meni neka fadil oprosti,ali ja ću mahati iz prvih safova ili ti headbangers pit-a.
Pokusaj skretanja paznje sa Zvezde Granda
za mene je maiden završio sa 7th son albumom. al odem na koncert prije par godina u bg i razočaram se. ogromna sala (sajmište), odličan razglas, 30.000+ hiljada ljudi, maiden + eddie.. ali jednostavno to više nije to, osjeti se da je malo nazor. sreća pa ima novih bendova. :D
Bio Sam na koncertu prije mjesec dana. Anthrax, slayer, sabathon pa iron maiden. Odlican koncert. Maideni jos uvjek razvaljuju. Kada su poceli svirati the trooper svi su poludili.
jesmo sad sretni bez ove igrice za koju oni uzimaju kes ne bi znao sta cu danas na poslu od sebe :D
up the irons!!!!
Ovo su sve đavli i šejtanska posla da bi se pomutio mozak vijernika.
drz se granda i bore drljace ;D
ja štujem ovog đavla. a ti poštuj svog đavla,bakira,fahru,didika itd.
Ovaj Iron Maiden postao pravi KISS
https://youtu.be/OGL_L0fok10
Sejtani na svakom koraku. Iako sam ih prije stalno slusao, sve je to sejtanizam, rokeri u biti ok ljudi, ali sve ono sto onu upraznjavaju uopste nije dobro alkohola, kurvaluci, droge.
@korisnickoime66.... a sta to upraznjavaju ovi sto slusaju cecu hajriju gegaj severinu da ne piju cajeve i sokove mozda pogledaj snimak s cevljanovica da vidis upraznjavanja i ko ce koga zbost i ko ce za papke glasat
@kurtovizija2 To stoji u potpunosti. Ne znam niti jednu muziku koja je donijela dobro. Ispire covjeku mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kao da je jucer bilo kada sam 1974 godine kupio "pong" konzolu a vidi sad