Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odljepi se mobitel ko kineski abidas
hvala na videu idiote, sad znam da ne smijem nijedan mobitel rezati skalpelom jer ce biti ogreban a bas sam jutros krenuo da ga sjeckam :)
Stvarno magarac svoje vrste... Hajd da je ispitao izdrzljivost telefona iz primjera svakodnevnog nosenja, pa niko nece skalpelom sjeckati po njemu...
to je to sto ti ne razumijes mentalitet zapada, oni sve na extreme iz testiraju , vrlo su rigorozni u svemu, hoce da znaju da bilo sta sto kupuju moza da prezivi atomsku bombu, jel rade dan i noc za te pare sto trose na takvim stvarima kad vide nesto sto pokazuje i malo neki slabosti, odmah go zakolju
Dobro je, ne eksplodira.
Ne kont svrhu ovog glupiranja das ovolike pare da bi smrsko telefon
Vrati on to brzo.
Nije nama i njema 2000 isto :D
Sjetite se samo (mislim tko je imao) Nokia koja je imala staklo od avionskog vjetrobrana,grebi deri nista a ovo danas milju dvije kosta i sjebe se u dzepu !!!! -.-
zato je najbolje da kad kupujete onda kupite dva komada i da ako vam se izgrebe onda imate jedan uvijek u rezervi
Realno nijedan telefon nebi izdrzao skalper i rezac stakla ali cjelokupni dojam govori da se previse lako savija, crna boja na aluminiju pogotovo na tipkama za pojacavanje ce se izhabati u roku od pola godine, ne znam nekako nije dorastao dizajnu Samsunga, izgleda lose i jeftino, jedino sta mi se na iphoneu svidja je ulaz za punjenje, displej i dizajn je bezveze, 0 bodova, S7 edge je definitivno najbolji i najljepsi smartphone.
@enter2 Samsung je nekad bio plasticni, sada i A klasa ima staklo-aluminijski oklop, S klasa Samsunga je smartphone za sebe, nadji poredjenje na you tubu galaxy S7 vs iphone 7, cim pogledas telefone vidis da je Samsung klasa za sebe, zaobljeni displej, koji je gledljivi i bolji od bilo kojeg drugog, staklo sprijeda, staklo sa zadnje strane i alu okvir, vodootporan, bolja kamera, smjesno je porediti ova 2 telefona.
Ma ne znam kako onaj edge ikome moze biti lijep. Ali na stranu to, barem ko iPhone-a (jos uvijek), ne moras brinuti za sopstveni zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobar iphone...za poturiti pod nogu od stola.
realno su prije mobiteli bili bolji, kvalitetniji i naravno duze su trajali
pa iskljuci i sad net, odnosno svaku konekciju,vibraciju,zvukove,smanji svjetlost,javljaj se samo na pozive i salji sms, i trajace ti dugo..
Dobro očuvan iphone sa malim ogrebotinama 1200 olxba