Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze li zamjena za nesto sa mog profila :D
ok
Može za Golfa 2, al' mi dođeš još 200KM :)
Mjenjam svesku A4 za audija istog formata :D
mijenjam dvije sobne lampe za jednu dvosobnu :)
hahahhahhaha :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidim da je ovdje veoma mali krug ljudi koji znaju šta pišu.....Korisnik sam bio Apple Iphone-a od prvog dana izlaska do sad takozvanog 5s....Koristio ga par dana i adio.....toliko stara tehnologija da se može reći najveća revoluci ja je bio IP 4 i od tad samo padaju .......Samsung je jeftina kopija Apple i uvjerio sam se sa Galaxy 4....Plastika..lomi se za sec i nakon dugog istraživanja konačno dođem do HTC One....Obrada bolja od bilo kojeg iphone ...izgled fenomenalan....a performanse ne moram puno pričati....iznad iphone 5s barem 2godine....Jednostavno od kad je Steve Jobs umro više nema inovacija već samo nadopuna njegovih nacrta Apple by by mogu samo reći ni iphone 10s neće moć donjeti neku novu inovaciju....
Ja redovno drk** na svoj iPhone 5S
i na Semprona
Je...bo telefon bez tipki .
svake godine novi, u suštini-isto sranje, al dobar da budale olakša za 500 dolara...
I imaš kod nas one anemične balavce s bogatim roditeljima koji su čuli da je iPhone cool pa ga kupe i onda seru po internetu kako bi ga svi nosali da imaju para, a jadno ne zna ništa na njemu osim poziva, sms i vibera... NE BI GA KUPILI, DA JE 50 MARAKA JA GA NE BIH NOSAO, YEBO TELEFON NA KOJEM NE MOŽEŠ NIŠTA PROMJENITI I KAŽU STABILAN, KAKO NEĆE BITI STABILAN KAD JE OGRANIČEN KO BALKON, I NOKIA 3310 JE BILA STABILNA JER JE IMALA SVOJ SISTEM I TO JE TO, NEMA NIŠTA MIJENJATI, E TAKAV JE I IPHONE....
http://www.youtube.com/watch?v=3j-iD6wvxQo
Nek mi ko objasni. Čemu zakrivljen ekran?
a nemojte mi one "because fuck you. That's why" fazone
a nemojte mi one "because fuck you. That's why" fazone
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
iPhone 5S je oduvao konkurenciju toliko, da komotno mogu pauzirati 10tak godina sa novim modelima dok mu se neko primakne.
100%
I hajde ti sad objasni onim sa malim IQ da Nokia 1025 vec ima kameru od 41 MP i da ova kisela jabuka to nece imati ni kad bude desetka, a ne sestica. Mislim kamera je sa ogledalo tehnicke razlike izmedju ovih folera i prodavaca tudjih patenata i pravih firmi kao sto su Nokia, Samsung ili Sony.
Ali najjebenije od svega je sto ove kisele jabuke se kao kurce i kao takmice sa Samsungom, a pola dijelova u kiselim jabukama od Samsunga, doduse onih ranijih modela.
Šta bi ti dao za jednu jabučicu da si je možeš priuštiti? A?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kazu da ce se"tica imati fantasticnu, izvanserijsku, superdobru i nedostiznu 6 MP kameru.
Januar 2014 ili kraj 2014? Veoma bitno. Al vec kasni za konkurencijom i to plaho...
ja koliko isfrustriranih kompleksaša koji pate što ne mogu sebi priuštiti jedan dobar telefon :))) bolje vam je da dostojanstveno šutite :)
Tako ti je to jarane, a svi plaze jezikom kad na ulici vide jabučicu kod nekoga.
najsmjesnije kad cujem - ne patim ja od toga i meni telefon treba samo za poruke i javljanja...nedugo zatim trazi alternativna rjesenja da mu neko plati kafu i dorucak, a imas li cigaru je sastavni dio tog performansa :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos jedan kojega necu imati...
Zakrivljeni ekran? CRT katodni?
bice to 6 iphone koji nemam
Nista od navedenog nece imat :P