Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ista mustra reklamiranja kao fejsbuk u svom pocetku.
Rano je još, tek se četvorka nabavila i treba pustiti malo da se dihne :)
kod nas i nema nekog smisla kupiti iPhone jer ne mozes koristiti sve opcije koje ti nudi jedino radi \"sminke\" da uzmes.. po mom misljenju najvise odgovara americkom trzistu.. iako iPhone nije tako \"bezveze\" kao sto neki misle mozes cuda sa njim uraditi tj. mozes ga upgrade.ovati na razno razne gluposti :)))
Jedno veliko ništa,igračke za ljude sa nešto dubljim džepom,zašto se kaže da svaka roba ima svoju mušteriju
Ako ste kreten koji kupuje sve sto Steve izbaci sa prvim malim slovom \'\'i\'\' onda je ovo dogadjaj koji ne smijete propustiti. Jos malo cete kupovati iFelge za auto, iKasike za jelo... Samo daj lovu, a sta se kupuje ustvari?
izaci ce 12 verzija iphonea dok ih bhtelecom pocne prodavati u svojoj ponudi i to sve uz slogan idemo prvi dajemo vise